Adatvédelmi nyilatkozat

 

A www.rethinkhungary.hu oldal adatvédelmi tájékoztatója

A látogatók az oldalon található jelentkezési űrlapok önkéntes kitöltésével hozzájárulnak ahhoz, hogy a HSH Infokommunikációs Iroda Kft. (1163 Budapest, Újszász utca 16..; 14107849-3-42; e-mail: [email protected]) az adatai alapján díjbekérőt vagy számlát állítson ki számára, illetve azokat kapcsolattartás céljából felhasználja.

A jeletkezés felüleleten van lehetőség felíratkozni hírlevél szolgáltatásra. A hírlevelekről a leiratkozás minden levél alján biztosított.

Az adatokat addig tároljuk, ameddig a regisztrált felhasználó annak törlését nem kéri.

A regisztrált személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról a Nemzeti Jogszabálytárban olvasható (www.njt.hu).

Jelen adatvédelmi tájékoztató nem teljes, a vonatkozó törvényeket betartjuk az adatkezeléseink során.

Az adatokat a Mailchimp szerverein tároljuk, harmadik fél részére nem adjuk át.

Minden adatvédelmi kérdésben a vonatkozó törvényeknek megfelelően járunk el!

Nyilvántartásba vételi szám: NAIH-115226/2017.